SKYND DIG!  🎁 JANUARUDSALG  OP TIL 60%

300 päivää palautus oikeus
TOIMITUKSEN PÄIVÄ
ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 400 KR
50 000 TANSKALIT KÄYTTÄVÄT MEITÄ

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Arvion perusteella

Täällä voit lukea ihania arvosteluja Mackabler.dk, emme ole vain Trustpilot, itse asiassa emme periaatteessa Käytä Trustpilot. YOTPO on, että meillä on valtaosa arvostelijat. Ensin on tehty useita arvosteluja, jotka ovat mielestämme erityisen paljonpuhuvat. Mutta alla on linkkejä Trustpilot, Facebook ja muut sivuston, sekä kaikki arvostelut Yotpo. Voit valita, kuka luottaa eniten, olemme kaikki paikkoja. On kuitenkin sanottava, että yksikään valituista arvosteluistamme ei ole Trustpilotissa, koska ne eivät salli tällaista asiaa.

Thomas Carsten Clausen

stars.png

Tilasin 3 MFI salama kaapelit mackabler.dk ja täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen-kaapelit ovat Super MHT laatua-sain kaapelit muutaman päivän kuluttua tila uksen ja todellinen tilaus prosessi on luokan tilaus vahvistus sähkö postia ja viestiä, kun tilaus oli valmis MV-kaikki Yhteensä täydellinen-täällä minä tilata kaapeleita jne tulevaisuudessa-epäilemättä!!!!

Kim Kristensen

stars.png

Ostin PowerBank iPhoneni koska se olisi orjuus loppuu valta Rock sillan alla. Smart. Olet toimittanut huippunopean. Mutta tarvitsen Tanskan käsi kirjan. Herra Kristensen.

Lythje Soren

stars.png

Voi vain sanoa, että olen erittäin tyytyväinen palveluun, Soi, kun se oli hieman vaivaa maksun kanssa, he ratkaisivat ongelman 2min.de kutsui takaisin ja voisin tehdä ostoksen. Ei viimeinen kerta, kun käymme kauppaa Mackablerin kanssa.

Else Marie Damm

stars.png

Ostin 3 kaapelia iPadiin. Ne toimitettiin nopeasti ja hinta oli melko kunnossa.

Kristoffer Jalling

stars.png

Tilasi eilen kaapelin, otti sen tänään, ajo kotiin sen kanssa jonkin aikaa ja sitten se toimii, koska sain juuri selitti, mitä tehdä. Jos olisin sinä, haluaisin vain ostaa

Kaae Magnus

stars.png

Todella hyvä tuki. Vastasi nopeasti sähkö postiin, jossa kuvailin tuotteen ongelmaa. Aikana 10 min ALV-ongelma ratkaistu ja jopa sai lähetetty opas miten ratkaista ongelma.

Peter Højbjerg

stars.png

Edulliset tuotteet, läpinäkyvä kaupan käynti ja sympaattinen kaverit. Käytä kaapelia tietynG ja siksi päätti ladata sen kanssa yksityisesti-ei ole ongelma, ilmeisesti. He avasivat sen henkilökohtaisesti. Kaapeli toimi ensinnäkin ja istuu sekä yksi neljäkertainen. Peukut ylös.

Frederik Lambrecht

stars.png

Hienot hinnat, hyvä palvelu ja nopea toimitus

Tässä on linkki meille useilla muilla arvostelu sivuilla

trustpilot.jpg

Tuote arvostelua

 

SIVUN VÄLI MUISTI-INFOS
Sivun luonti
Väli muistin tyyppi
Voidaan väli muistiintrue
Palvelimen väli muistin aika katkaisu1 day(s)
Selaimen väli muistin kesto60 minute(s)
Ohjaincms
ValuuttaEuro
Maa-
MaaFinland
Pseudo-URL-osoitehttp://mackabler.dk/sider/arvion-perusteella-6?pc_cur=6&pc_groups=1&pc_ctry2=FI-7&pc_dev=1&specifics=
Pseudo-URL (jälkeen)http://mackabler.dk/sider/arvion-perusteella-6?pc_cur=6&pc_groups=1&pc_ctry2=FI-7&pc_dev=1&specifics=
RyhmienVisitor,
Ryhmät Cookie
Oletus ryhmä evästeeseen
Fromcache1
EsityksiäPalvelin väli muisti käytössä 0 Kertaa ja rakennettu 1 Kertaa => 0.0%