300 päivää palautus oikeus
TOIMITUKSEN PÄIVÄ
ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 400 KR
50 000 TANSKALIT KÄYTTÄVÄT MEITÄ

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Edellytykset

Ääni versio tästä:

Löydät Henkilö tietojen käytäntö Linkkiä.

Tuote tiedot
Mackabler.dk, tuotteen olennaiset ominaisuudet luovutetaan, lisä tietoja tai kysymyksiä olemassa oleviin tietoihin, sähkö posti voidaan lähettää mackabler.dk kautta [email protected]

Mackabler.dk myy sekä alkuperäistä että epäalkuperäistä useimpia lisä varusteita, MagSafe-latureita, iPhone/iPad-kaapeleita, dockstations, iPhone/iPad-latureita ja lisä varusteita, sovittimia ja kaapeleita.
 

Hinnat
Kaikki hinnat näkyvät ALV mukaan lukien. Arvon lisä vero ja toimitus näytetään ostos korissa. Tuotteidemme hintoja voidaan muuttaa jatkuvasti – ostaja laskutetaan hinnasta, joka on voimassa tilaus hetkellä.
Mackabler ei ole tila uksia, me nostaa rahaa tila uksen kun se lähetetään ja olet Ei Rekisteröitynyt tila ukseen tai jotain vastaavaa myymälää ostaessasi.

Tilaa
Esittäminen tavaroiden yhdessä hinta mackabler.dk ei ole sitova tarjous, vaan yksinkertaisesti puhelu tehdä tarjouksia. Ostajan tavaran tilaaminen mackabler.dk-palvelusta ei merkitse sitovaa hyväksyntää vaan pikemminkin sitovaa tarjousta, jonka mukaan mackabler.dk ostaa tavarat mainittujen ehtojen mukaisesti. Ostajan ja mackabler.dk välinen sitova sopimus tehdään vasta, kun mackabler.dk tilaus vahvistuksella hyväksyy ostajan tekemän tarjouksen.

Joten vara amme, että sivulla voi olla kirjallisia virheitä. 
Tietenkin, ensin nostaa rahaa kohteen, kun se on lähetetty meiltä. Ellet käytä PayPal, jossa meillä ei ole mahdollisuutta.
 

Maksu
Maksu tiedot annat ostaessaan tavaroita lähetetään suoraan maksu järjestelmämme SSL (salattu), käytämme PayPal, BitPay tai epay riippuen maksu järjestelmän valitset. Tämä tarkoittaa, että vain sinä voit lukea antamasi maksu tiedot. Näin ollen ei ole muuta, joka näkee tai tallentaa tietoja sinusta. PayPal tarjoaa ylimääräisen takuun voit nostaa rahaaE 14 päivän kuluessa. Epay käyttää maksu korttisi ehtoja, jotka myös tarjoavat turvaa. Joten on vakuutus kaikki kaupat, mukaan lukien luotto kortit. 

Loput sivun ja kaikki mitä teet mackabler.dk on myös salattu SSL, joten vain sinä ja me näemme mitä olet tekemässä ja tiedot kirjoitat.
Meillä on salaus avain sinulta CDN ja toinen palvelimemme ja CDN, joten yhteys salataan koko tapa.

 

Vahingossa tapahtuvan taantumisen tai huononemisen vaara;
Ainoastaan silloin, kun tilatut tavarat on sijoitettu ostajan hallussa, on suurempi riski, että tilatut tavarat menevät maahan tai vahingoittuvat ostajan tahattomien olosuhteiden vuoksi.

Mackabler on vastuussa kohteesta, kunnes se on kädessäsi.
 

Valituksia
Mackabler.dk-palvelusta ostettujen tavaroiden osalta Tanskan lain säädäntöä sovelletaan 2 vuoden takuun kanssa, ellei yksittäinen tuote toisin sovi. Jos ostaja haluaa käyttää takuuta, lähetä se takaisin Mackabler osto laskun. Uusi/korjattu/samankaltainen tuote palautetaan mahdollisimman pian.

Kohde on lähetettävä mahdollisimman edullisesti FX PostNord, DAO, jonka lähetämme enimmäkseen on hieman kalliimpaa kuin PostNord. Jos tuotteeseen kohdistuvaa ongelmaa ei voida toistaa tarkastelemalla viallista nimikettä, Mackabler.dk ei kata rahtia.
 

Vastuu vapaus lauseke ja takuu
Mackabler.dk on helpoksi saada merkityksellisiä tietoja muista verkko sivustoista linkkien kautta. Nämä sivustot ovat Mackabler. DK-ohjaus objektin ulkopuolella. Emme siis voi mitenkään olla vastuussa näiden sivujen sisällöstä.

Näiden verkko sivustojen tilattuja tavaroita koskevia tietoja ei sisällytetä ostajan ja mackabler.dk välisessä sopimuksessa määrätyn tavaran kuva ukseen, joten tavarat täyttävät ostajan odotukset, jos ne vastaavat Mackabler-sopimusta. DK: lle oma kuvaus.

Myyjä ei ole vastuussa mistään suorista tai välillisistä menetyksistä, jotka aiheutuvat tilattujen tavaroiden saapumisesta Ostaja tai tilatut tavarat kärsivät vioista, kun viivästyminen tai puutteet johtuvat ostajan toimesta tai laiminlyönnistä tai suhteesta Mackabler-yrityksen ulkopuolelle. dk:N määräys vallan, esimerkiksi sodan, kapinallisten, häiriöiden, tulen, valtion Valuutta rajoitukset, kaikenlainen työriita, mukaan lukien lakko ja lukitus tai vastaava.
 
Mackabler.dk ei ole vastuussa mistään uusista ohjelmisto-tai laitteisto päivityksistä, jotka voivat johtaa ostetun tuotteen epäonnistumiseen.

Ellei se ole yhteydessä 30pin-tai Lightning-kaapeliin ja iOS-päivitykseen, Mackabler korvaa kaikki kaapelit uusilla, jotka toimivat.


Toimitus
Mackabler.dk käyttää DAO (toimitus 1 päivä), PostNord, Tanskan tai ulkomaan kirje toimitus (1-2 päivää toimitus DK), se on selvästi mainittu sekä yksittäisten tuotteiden ja ostos korin joka toimitus muodossa tarjoamme tietyn tuotteen. Kaikki käytettävissä olevat toimitus tavat voidaan tarkastella ja valita useimmille nimikkeille. Se on PostNord sinun täytyy käsitellä tiettyjä toimitus ominaisuuksia, esim "On vaalettava auto katos".

Lähetämme lähetyksesi kierrätetylle paketeille, ja joskus tämä säästää uusia kupla kuoria, käytämme kierrätettyä paperia. Mackabler saa paljon palautettuja tavaroita ja useimmat tulevat takaisin kupla kuoriin, joita voidaan helposti käyttää uudelleen, Mackabler saa myös paljon kirje kuoria Kiinasta tai muista toimittajista, nämä ovat myös usein kierrätettäviä-säästääksesi luontoa, lähetämme ne uudelleen. 

Kyse ei siis ole tavaroiden pakkaamisesta, vaan ainoastaan toimitus vaipan kierrättämisestä. 

Lähetämme kaikki Applen tuotteet suoraan Applelta, ne yleensä lähettävät PostNordin kanssa, ellei tilaus ole kovin suuri.

Tilaus lähetetty DAO on yksityinen vain, tässä sanoma lehti uudelleenhinta tilauksesi hyvin varhain aamulla, yleensä paketti voi mennä posti laatikkoon, sitä ei voi ripustaa ovellesi, emme ole kokeneet huijausta tämän kanssa. 
DAO voi myös lähettää paketti laatikkoon, voit tarkastella ja valita kori.

PostNord lähetetään sekä yksityis-että liike-R, paketit tulevat tavallisiksi paketteiksi.
PostNord voi myös lähettää paketti laatikkoon, nämä voidaan katsella ja valita koriin.


Puuttuva nouto pakkaus ruudusta
Jos pakettien kokoelmaa PostNord-tai DAO-pakkaus laatikossa ei tapahdu 14 päivän kuluessa, paketti palautetaan Mackabler.dk. Heti kun pakkaus on valmis noutoon, PostNord tai DAO antaa sähkö postin ja mahdollisuuksien mukaan teksti viestin, jossa on olennaisia tietoja noudon. 
Jos nouto ei tapahdu määrätyillä päiillä, Mackabler.dk PostNordin tai DAO:N palautus maksu veloitetaan tila uksen tilannut asiakkaalta.


Virhe toimitus tiedoissa
Jos toimitus tiedoissa on virheitä, kuten puuttuva House Nr., Floor No. Toimitus palvelun tarjoaja (esim. PostNord, DAO, GLS) palauttaa toimituksen kohteeseen Mackabler.dk. Sen jälkeen ostajalle otetaan yhteyttä ja laskutetaan uudelleen rahti kustannuksista mahdollisimman hyvin. Viivästys palkkio toimittajalta, jotta tilaus voidaan lähettää uudelleen korjattuun osoitteeseen. 

 

Peruuttamis oikeus
Ostaja ilmoittaa mackabler.dk, että ostaja on pahoillaan ostoksensa sisällä 300 päivää toimituksen jälkeen. Mackabler.dk palauttaa vastaanotetun summan 100%, jos tavarat palautetaan rikkoutuneen pakka uksen aikana. Jos pakkaus on rikki tai sitä ei toimiteta palautus tuotteen mukana tai jos tuotteella on selkeät käyttö jäljet, Mackabler.dk arvioi, kuinka suuri osa saadusta määrästä maksetaan takaisin.
Alkuperäiset Applen tuotteet tarjoamme vain 14 päivän palautus oikeudet, mutta ota meihin yhteyttä, koska näillä esineille voi joskus olla pidempi palautus oikeus. 

Tavarat, jotka palautetaan UFRANCO tai tarvittaessa on evätty vastaanotto. Kun palaat, käytä PostNordia – ei vaihtoehtoisia paketti jakelijat. Lähetä kohde turvallisesti pakattuna – yhdessä laskun kopion kanssa ja kirjoita selvästi, että haluat käyttää peruuttamis oikeutta ja haluat sen vuoksi palauttaa tuotteen hinnan.

Voit myös kumota ostoksesi kieltäytymällä vastaanottamasta lähetystä. Näitä palauttamis sääntöjä sovelletaan Kaikki yksityisiin myydyt tavarat – tämä ei koske yrityksille myytyjä tavaroita.
Ostaja ei ole velvollinen palauttamaan rahtia, jos ostaja luopee ostoksensa Mackabler.dk-peruuttamis oikeuden 300 päivän jälkeen. 

Ei ole oikeutta peruuttaa tai palauttaa yksilöllisiin valmistettuihin tavaroihin tai erikoistilauksiin, mukaan lukien tavarat, jotka on valmistettu tai tilattu kuluttajan eritelmien mukaisesti tai joille on annettu erillinen henkilökohtainen kosketus. Elinkeinonharjoittajilla ei ole peruuttamis oikeutta.  

Vauriot ja virheet
Jos jokin mackabler.dk-ostoksista vahingoittaa tai aiheuttaa virheitä laitteellasi, MacKabler.dk ei ole vastuussa.

 

Käytämme omia kaapeleita
Kaikki ihmiset takana Mackabler käyttää omia kaapeleita, käytämme latureita, kaapelit ja kuulokkeet, ei vain kalliita, mutta myös halpoja versioita tuotteistamme. Ja olemme niin varmoja laadusta, että jos näet meidät käyttämällä jonkun toisen kaapelin, sitten ottaa kuvan lähettää sen meille, myös saat lahja kortti 400kr Mackabler.dk.
Käytämme vain omia kaapeleita, koska kaapeleita on vaikea testata oikein, ellet altista niitä normaalille käytölle, testaa niitä itse, anna hyvä käsitys siitä, mitä muut altistuvat.


Yksityisiä tietoja
Kaikkia syötettyjä ja kerättyjä tietoja ei paljasteta 3. osapuolille, ja niitä käytetään vain ostettujen tavaroiden lähettämiseen.


Yhtiön ylläpitämä verkkosivusto mackabler.dk

Mackabler.dk I/S
CVR NR: 32036953
Flaetorvet 68
1711 Kööpenhamina v.

Mackabler.dk


Muuttua

mackabler.dk pidättää oikeuden muokata ja päivittää sääntöjä ja ehtoja, joita sovelletaan tähän verkkosivustoon. Siksi on tärkeää, että pidät ajan tasalla tehdyistä muutoksista.

Otamme vara uksia virheistä, vikoja ja puutteita verkko sivuilla.