300 päivää palautus oikeus
TOIMITUKSEN PÄIVÄ
ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 400 KR
50 000 TANSKALIT KÄYTTÄVÄT MEITÄ

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Tietoja meistä


Cecilia

Stock


Dagmar

Stock


Muhammad

Stock


Jørn

Stock


Jonathan

Työskentelee yrityksessä [email protected]


Mathias L.

Text Writer


Mathias F.

Kannattaja


Anders Kristensen

Työskentelee yrityksessä [email protected]


Soita meille: + 4560546225 tai lähetä meille sähkö postia osoitteessa: [email protected]Tietoja Mackabler

Mackabler.dk on johtava online omena asiantuntijoita lisä varuste markkinoilla iPhone, iPad ja Mac. Tarjoamme asiakkaillemme vaihto ehtoja, minkä tahansa hinta luokassa, lisä varusteita Applen laitteisiin. Kanssa pohjustus tiedot, Nopea toimitus ja tehokas asiakas palvelu, olemme monien Applen käyttäjien ensisijainen mennä-sijoittaa verkossa, kun puuttuvat tarvikkeet.

Meillä on suuri tanskalainen varasto Kööpenhaminassa, jossa on nopeat toimitus ajat 1-2 päivää-oikeastaan keskimääräinen toimitus aika on vain 17 tuntia! Lähetämme tila uksia päivittäin, 362 päivää vuodessa-eli Toimitamme myös viikon loppu isin ja vapaapäivinä, mutta emme toimita 1. Tammi kuuta, 31. DEC ja 24 jou.Olemme tanskalaisia!

Mackabler.dk alkoi takaisin tammi kuussa 2013 pienessä asunnossa Kööpenhaminassa. Ensimmäisen vuoden aikana olemme kasvaneet niin paljon, että meidän oli siirryttävä ulos. Siksi muutimme Kööpenhaminan toimisto hotelliin SOHO-nimisen liha pallojen kaupungissa. Olemme olleet täällä huhtikuusta 2014. 95% kohteista näet kaupassa tulevat varastomme kellarissa. 


Ajattelemme ympäristöä ja luontoa

Me Vaalia ympäristöä toimimalla mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Pyrimme esimerkiksi minimoimaan energia päästömme käyttämällä tuotteissamme mahdollisimman vähän pakka uksia-Tämä koskee sekä kuljetuksia toimittajiltamme ulkomailta että Tanskan loppu käyttäjälle tapahtuvaa kuljetusta.

Teemme myös sen, mitä voimme välttää muovin pakkaamisessa, joten pakkaus voi mennä poltettavaksi ja tehdä kaukolämmityksessä.

Monet tuotteemme tulevat Kiinasta, jossa on itse asiassa vaikea saada tuotteita mahdollisimman vähän pakka uksia. Tämä johtuu siitä, että mitä suurempi pakkaus, MHuomio luo tuotteen myymälä hyllylle.

Tällä asenteella se on tietysti hieman ylämäkeä, mutta monet purot tekevät niin kuin tiedätte suuren puro, ja Mackabler on ylpeä voidessamme osallistua vihreämpien ympäristön puolesta.Visio

Johdamme Tanskan lisä varusteiden Apple-tuotteiden markkinoita, kuten MacBookit, Mac mini, iMac, iPad, iPhone ja iPodit, alhaiset hinnat ja paras palvelu.  


Tehtävä

Tarjoamme asiakkaille helppoa ja pätevää pääsyä kaapeleiden laitteisiin/tuotteisiin millä tahansa hinta luokassa.Hinta takuu
 

Mackabler.dk tarjoaa hinta takuun! Tämä tarkoittaa sitä, että jos löydät kohteen halvemmalla jossain muualla verkossa, voit saada saman kohteen täällä sivulla samalle hinnalle. Arvostamme suuresti saada kyselyjä halvempia hintoja muualla verkossa, ja toivottavasti auttaa meitä tekemään Mackabler.dk vieläkin parempi.


 

Mackabler.dk
CVR: 32036953
Flaetorvet 68
1711 Kööpenhamina v.

Ota meihin yhteyttä täällä

Lataa KIT tähän


Tuemme

twitterindsamling